Annonsera

Svenska Byggprojekt – Print

Kommunicera mot beslutsfattarna inom Sveriges byggindustri och samhällsbyggnadssektor via magasinet Svenska Byggprojekt och SvByggprojekt.se!

OM MAGASINET – Svenska Byggprojekt

MÅLGRUPP OCH LÄSARPROFIL:
Svenska Byggprojekt vänder sig till beslutsfattare inom Sveriges byggindustri och samhällsbyggnadssektor.

Byggherrar, generalentreprenörer, chefer och politiker i kommuner, konsulter, arkitekter och byggbolag inom den privata och offentliga sektorn. Magasinet direktadresseras till upphandlings- och inköpsansvariga för byggprojekt runt om i Sverige. Våra läsare kan vara en specialist eller ledare som eftersträvar en överblick, men som även vill hålla sig informerad om nytänkande och utvecklingen inom bygg- och samhällsbyggnadssektorn.

INNEHÅLL:
Svenska Byggprojekt skriver om de omvärldsfaktorer i samhället som påverkar byggindustrin och intressenterna inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Vi tar upp olika byggprojekt som bedrivs runt om i landet – både stora samhällsprojekt och mindre projekt som vi tycker bör få mer medialt utrymme och som bidrar till ett levande samhällsklimat. Svenska Byggprojekt är en tidning för dem som eftersträvar mer förståelse och önskar hålla sig uppdaterad om utvecklingen av det som händer inom bygg- och samhällsbyggnadssektorn.

Svenska Byggprojekt – Digitalt

OM WEBBPLATSEN – SvByggprojekt.se

INNEHÅLL:
Daglig bevakning av samhällsbyggnadssektorn med fokus på byggindustrin, byggprojekt, infrastruktur, samhällsbyggnad, fastighet, arkitektur, hållbarhet och jobb/karriär. 

Via webben syns ditt företag i samband med nyheter, aktuella byggprojekt och intressanta teman som speglar ditt företags medverkan, kunskap och erbjudande. Vi är alltid tacksamma för tips om nyheter som kan vara av intresse för branschen, referensprojekt, pressreleaser m.m. för publicering. Vi kan även erbjuda ditt företag kostnadseffektiv exponering i form av produkt- och verksamhetspresentation med länkning till er webbplats.

Kombinationen av exponering i magasinet och på webben stärker genomslagskraften av ert budskap till läsarna och ökar värdet för dig som annonsör.

FÖR MEDVERKAN ELLER INFORMATION, KONTAKTA:

Hans Roos af Hjelmsäter
Projektledare
E-post: hans@industrymedia.se
Telefon: +46 (0)70-713 28 07