Om Svenska Byggprojekt

Magasinet Svenska Byggprojekt och SvByggprojekt.se ägs och drivs av Industry Media Group AB som är ett expansivt medieföretag som arbetar med branschrelaterade media i såväl print som digitalt – Ett fullserviceföretag inom branschmedia.

Vår övergripande affärsidé är att bedriva kvalificerad informationsförmedling och skapa värde genom att erbjuda medieutrymme i både tryckta och digitala kanaler, samt erbjuda mer renodlade digitala lösningar och internet relaterade tjänster.

Magasinet Svenska Byggprojekt publiceras 6 gånger per år, som ett kvalitetsmagasin på cirka 80–100 sidor, bestående av nyheter, analyser, trender och fördjupande unikt redaktionellt innehåll. Varje utgåva distribueras till 14 500 beslutsfattare och prenumeranter över hela landet.

SvByggprojekt.se uppdateras dagligen med senaste nytt inom bygg- och samhällsbyggnadssektorn. Här får du din dagliga dos av opinion, debatt, de senaste nyheterna, aktuella byggprojekt och teman samt en rad intressanta intervjuer.

Vår fokus

Genom att ge er, branschen, både senaste nytt och fördjupande redaktionella artiklar och analyser, hoppas vi skapa synergier och samarbeten, för att ge er en uppdaterad och oberoende bild av branschen och dess utveckling. Vi bevakar branschen genom att intervjua er, läsa om er, prata med sakkunniga och medverka på olika branschevent.